Information om online bestilling og levering hos Frugtboden

Som frugthandler igennem 22 år, ligger vi stor vægt på kvalitet samt god service til alle vores kunder.

Bestilling:

Du/ I bestiller online ved at vælge din ønskede vare og gå videre til udfyldningsskemaet, hvor man skal udfylde personlige-informationer. Der efter går du vidre til betalingsdelen.

Online Betaling:

Når du/I handler hos os via vores online betaling, kan du KUN bruge VISA DANKORT.

Leverings:

Vi levere selv frugten ud til vores kunder, det giver os den fordel, at vi løbende kommer i dialog med Jer. Det giver os muligheden for at høre og imøde komme Jeres ønsker & behov fra levering til levering.

Private

Bestilling:

Du/ I bestiller online ved at følge linket på den frugtkurv/kasse i ønsker, derefter skal i udfylde de nødvendige informationer for at gå vidre til betalingsdelen.

Bestilling af vare inden kl. 24:00

Online betaling:

Alle priser for private er inkl. .moms, og online betaling KUN med VISA DANKORT.

Levering:

Frugtboden levere frugt ud til din virksomhed fri levering inden for 15 km radius af Holbæk centrum. Ligger din virksomhed ikke inden for de 15 km.

Erhvers/virksomhede

Bestilling:

Du/ I bestiller online ved at følge linket på den frugtkurv/kasse i ønsker, derefter skal i udfylde de nødvendige informationfor at gå vidre til betalingsdelen.

Bestilling af vare inden kl. 24:00

Online betaling:

Alle priser i forbindelse med erhverv er eksl.moms

Levering:

Frugtboden levere frugt ud til din virksomhed fri levering inden for 15 km radius af Holbæk centrum.

RESTAURANT

Bruger login:

For at gøre vores service nemmere for Jer, har vi lavet en side med bruger-login. Her kan i udfylde bestillingslister, med de nødvendige informationer om vægt/kg/kasser/ eller stk priser. Du vil hver gang du bestiller modtage en mail. af din bestillingsoversigt. Dine bestillinger vil også blive gemt under dit login, så du kan altid få overblik på dine bestillinger hos Frugtboden.

Bestilling:

Du/ I bestiller online ved at login med jeres bruger oplysninger, vælge din ønskede vare i udfyldningsskemaet. Du vil hver gang du bestiller modtage en oversigt af din bestilling i en mail fra Frugtboden, så Du/I altid har muligheden for at printe ud. Dine bestillinger vil også blive gemt under dit login, så du kan altid få overblik på dine bestillinger hos Frugtboden.

Bestilling af vare inden kl. 24:00
EVT. for at få din bestilling leveret til døren dagen efter

Levering:

Levering efter nærmere aftale.

Frugtboden 4300 Holbæk. Tlf: 28 35 00 11 Mail: frugtboden@frugtboden.dk